Így telt 2014-ben a Falukarácsony

Településünk ismét bizonyságát adta, hogy milyen békésen, boldogan tud együtt ünnepelni. A hagyományokhoz híven az adventi időszak elejétől a Köztársaság téren emlékeztetett mindnyájunkat a közelgő karácsonyra a felállított betlehem, amelyet Sóki Károly atya szentelt fel és ezzel kezdetét vette a 2014-es Falukarácsony. A Kincskereső Óvoda Katica Csoportjának műsorával dallal, verssel, tánccal folytattuk az estét. A felkészítők Baloghné Farkas Ilona, Kiss Nikolett és Savanyáné Farkas Anita voltak.
2014-ben, immár ötödik alkalommal kaphatták meg az egyesületünk által alapított Karácsony díjat, amely erkölcsi elismerése a családért és a közösségért végzett munkának. Ebben az évben Dr. Kovács Zoltánné, Dobó Szilveszter és Dobóné Jutka, Ördög István és Ördögné Piroska részesült ebben a díjban.
A Domaszéki Színjátszó kör és a Falukarácsony band a Karácsonyi vándorok kalandos útját elevenítették meg a színpadon, biztossá téve, hogy bármennyi kitérő szegélyezi is utunkat, a végén célba érünk - lehet hogy nem úgy és nem oda, ahova gondoltuk, de mégis - a lehető legjobban. Az előadásban közreműködtek: Bóka Viktor, Császárné Noska Andrea, Csőke Péter, Domaszéki Ifjúsági Önkormányzat, Fodor Kornélia, Fodor Zsolt, Gál Imre, Kasza Szabolcs, Kazi Gábor, Kispéter Anett, Németh Péter, Kozma Eszter, Masa Nóra, Ördög Nóra, Szécsi Attila, Sziráki Krisztián, Varga Renáta, Varjasi-Kispéter Zsófia,
Egyesületünk célja, hogy együtt ünnepelhessünk és a lelki feltöltődést családjainkban sugározzuk tovább, idén 9 család karácsonyához tudtunk hozzájárulni élelmiszercsomaggal is, valamint egy család vízszerelési hozzájárulást kapott.
A szeretetvendégség minden jóval megterített asztala mellett Szekeres Máté fényképezőgépe előtt örökíthettük meg ezt a szép estét. Az elkészült fényképek az egyesület facebook oldalán is megtekinthetőek az alábbi linken (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.774530279249948.1073741838.184298141606501&type=3)

2015-ben már a jászolba érkezett három királlyal kiegészült betlehem díszíti községünket.

Köszönettel tartozunk:
Borsos Géza
Csiszár Andrea (Angyalom Szappan),
Dobó Boglárka,
Dobó Imréné,
Dobó Szilveszterné,
Dobó Tamásné,
Domaszéki Családok Klubja,
Gál Imre,
Gedra-Vajda Angyalka,
Horvát Józsefné és családja,
Kisbezdányiné Terike,
Kispéter család,
Kiss Zsolt,
Mígné Aranka,
Molnár Mónika,
Ótott István,
Ördögné Magdi,
Ördög István és családja,
R. Tóth Gábor,
Szécsiné Marika,
Szekeres Péterné és családja,
Trójáné Dani Katalin,
Vida Antalné,
Vidács András és családja.

Boldog új évet kíván
a Domaszéki Élhetőbb Faluért Közhasznú Egyesület nevében
Kispéterné Kotogán Erzsébet



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések